КЛИНИКАТА

ДЕНТАЛНИ ГРИЖИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Няколко думи за нас

При нас ще бъдете посрещнати и обслужени в приятна обстановка, със съвременна апаратура и технологии. Нашият екип осигурява дентално лечение по високи европейски стандарти, използвайки материали с високо качество. В дентална практика НОРДЕНТА е подсигурено максимално ниво на хигиена и дезинфекция, заради безопасността на пациента и персонала. Тук можете да разчитате на високо качество на услугите на достъпни цени.

Д-р Алексиева и Д-р Петров са работили и усъвършенствали квалификацията си в Норвегия в продължение на 10 години. Те работят по съвременни и в същото време потвърдени от висши скандинавски институции методи на дентално лечение. В НОРДЕНТА , ние се фокусираме върху създаването на Вашата красива усмивка , като същевременно запазваме Вашето дентално здраве.

Децата са специална група пациенти , на които ние отделяме много внимание, за да могат те да се почувстват сигурни и спокойни в обстановката на денталния кабинет. Основно мероприятие в детска и юношеска възраст е профилактиката на заболяванията на зъбите.

Дентална практика НОРДЕНТА има сключен договор с НЗОК.