Skip to content

НАШИЯТ ЕКИП

ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ВАС

За нас

При нас ще бъдете посрещнати и обслужени в приятна обстановка, със съвременна апаратура и технологии. Нашият екип осигурява дентално лечение по най-високите европейски стандарти, използвайки материали с най-високо качество. В дентална практика НОРДЕНТА хигиената е приоритет с една основна цел – безопасността на пациента и персонала. Тук можете да разчитате на високо качество на услугите на достъпни цени
Д-р Алексиева и Д-р Петров са работили и усъвършенствали квалификацията си в Норвегия в продължение на 10 години. Те работят по съвременни и в същото време потвърдени от висши скандинавски институции методи на дентално лечение. В НОРДЕНТА , ние се фокусираме върху създаването на Вашата красива усмивка , като същевременно запазваме Вашето дентално здраве за цял живот.
Децата са специална група пациенти , на които ние отделяме много внимание, за да могат те да се почувстват сигурни и спокойни в обстановката на денталния кабинет. Основно мероприятие в детска и юношеска възраст е профилактиката на заболяванията на зъбите, чрез която се цели избягването на усложнения и изграждане едно позитивно отношение на децата към денталното здраве и посещенията при зъболекар.
От редовни прегледи до сложни процедури: горди сме с персонализираната грижа, която предлагаме и която е насочена към вашите уникални нужди и цели. Искаме всяко посещение в нашата клиника да бъде позитивно и вдъхновяващо преживяване, така че да се чувствате уверени и мотивирани, за да се грижите за вашето здраве. Ще се радваме да ви помогнеm да изминете пътя към по-щастлива и здрава усмивка с нас. Заедно можем да постигнем велики неща!

Дентална практика НОРДЕНТА разполага с най-съвременна дигитална рентгенова апаратура Planmeca, която е със значително редуцирано натоварване на тъканите.
Рентгеновата диагностика подпомага ранно откриване на кариесни лезии по зъбите, визуализиране на костното ниво, контрол и откриване на заболявания на кореновата система на зъбите. Кореновото лечение на зъбите е немислимо без рентгенов контрол. Наличието на рентгенова апаратура в кабинетите ни, позволява бърза диагностика и контрол на работата ни, спестявайки времето на пациента.


Дентална практика НОРДЕНТА има сключен договор с НЗОК.

logo.header.white.400..400